<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Prosjektet

logo_hi.png
Åsebråten Park er sluttsolgt.

På Åsebråten Park har man en drømmebolig med alle kvaliteter. Boligene er bygget med høy standard og tidsriktige løsninger, gode planløsninger, store balkonger, innbydende og parkmessige uteområder, parkeringskjeller og heis.

Prosjektet ligger idyllisk til ved inngangen til Fredrikstadmarka, med kort avstand til sentrum, restauranter og butikker. Fredrikstadmarka har fantastiske turmuligheter med sine kjente dammer og turstier som innbyr til ypperlige muligheter for rekreasjon og friluft, både sommerstid og vinterstid.

 

Fra de nye boligene er det kun en kort spasertur til Fredrikstad sentrum, og det ryke bylivet som finnes der. Med den sentrale beliggenheten, er det også meget kort avstand til barnehage, skoler og ulike butikker og servicefasiliteter.

Dette legger til rette for et aktivt liv kombinert med fredfull rekreasjon i prosjektets parkområde og Fredrikstadmarka, samt trivsel og hygge i en innbydende ny bolig, i et boligmiljø med alle kvaliteter.

 

Utforming

- og gode kvaliteter ved Åsebråten Park

HELHETLIG UTFORMING

I dette boligprosjektet bygger vi både gode bygg og gode leiligheter. Hver enkelt leilighet utgjør en vakker del av boligprosjektet Åsebråten Park. Utformingen av alt fra balkonger til underjordisk garasjeanlegg er omtenksomt vevd sammen.

6.jpg

PARKOMRÅDER

Den gode parkfølelsen som er på tomten idag, videreføres inn i dette nye prosjektet, med fokus på gode og estetisk uteområder. Utearealet opparbeides parkmessig med samlingspunkter og gode sittebenker hvor man kan nyte de ulike parkområdene. 

Mellom hver av blokkene blir det en grønn lunge med variert og innbydende beplantning. Midt på området kommer en god og sikker lekeplass til barn og barnebarn.

parken ute.jpg

TERRASSE

Hver bolig har trinnfri utgang fra stue til stor og skjermet balkong vendt mot sør eller vest. Slik blir balkongen en naturlig forlengelse av stuen.

1.jpg

Gode hjem

- innvendige løsninger og kvaliteter

KJØKKENET

Kjøkkenet er et viktig rom i hjemmet. Ved å koble kjøkkenet sammen med stuen skapes et varmt og stort samlingspunkt når familien og venner møtes. Vi har gitt kjøkkenet akkurat den plassen det fortjener og den

tilgjengeligheten man ønsker. Kjøkkenet leveres med hvite profilerte dører fra Sigdal. Ønsker man å gjøre egne tilpasninger for å sette sitt eget preg på kjøkkenet, finnes det et rikt utvalg og mange muligheter i Sigdal sitt innbydende sortiment.
2.jpg
SOVEROM

Leilighetene har henholdsvis 2 og 3 soverom. Fellesnevneren for leilighetene er et stort og lyst hovedsoverom. Det leveres standard glatte hvite

garderobeskap på soverom. I plantegningene er det i de større boenhetene tegnet inn et bibliotek som både kan brukes som et ekstra soverom og som TV stue.

soverom.jpg
BAD

Badene leveres med dusjkabinett, klosett og 120 cm baderominnsredning med hvite profilerte dører fra Sigdal, og mørke 20x20 fliser på gulv og lyse 20x40 fliser på vegg. Ønsker man å gjøre egne tilpasninger i badene

for å sette sitt eget preg, er det mulighet for dette. Illustrasjonen over har f.eks. tegnet inn dusjhjørne. Noen av leilighetene har et ekstra WC rom. Her er det plass til å sette inn en ekstra dusj, eller så kan wc rommet innredes som vaskerom.
page2_bad.jpg
STUEN

Når vi utarbeider en plantegning vier vi ekstra mye oppmerksomhet til stuen. Vi er opptatte av åpne og gjennomtenkte planløsninger som resulterer i

behagelige oppholdsrom. Fra stuen er det utgang til romslig og skjermet balkong eller terrasse.

 

3.jpg
4.jpg
KONTAKT VÅR SALGSANSVARLIG

LILJA M. HANSEN GUTHU

Ta kontakt med Lilja dersom du har noen spørsmål om prosjektet eller ønsker å vise din interesse.

Mobil 98 24 65 52

E-post: lilja@arcanova.no

Copyright © 2017